ISPARTA / KEÇİBORLU - Sevil Anaokulu

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden HATİCE BAYRAKCI, Steam ile doğamı keşfediyorum etwinning projesi yapıyor.

May

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kasabamızda büyük bir coşkuyla kutladık.

Yaşlı, Genç, Küçük, Büyük Tüm 23 Nisan Çocukları,
                                     Sevgi çiçeklerimiz, uğur böceklerimiz,
                                     Topraktaki tohum, daldaki yapraklarımız,
                                     Tatlı meyvelerimiz dikili fidanlarımız.
                                     Çocuklarımız
                                     BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Nis

UĞUR BÖCEKLERİ SINIFIMIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAZIRLIKLARINA BÜYÜK BİR COŞKUYLA DEVAM EDİYOR.

Nis

İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuzda Trafik Eğitimi semineri verildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

Ormansız bir yurt vatan değildir.
                    KEMAL ATATÜRK

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Orman konulu tiyatro etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

UNUTMAYIN!....

Bir orman yangını gördüğümüz zaman ücretsiz hizmet veren Alo 177 hattına bildirmeliyiz.

Nis

TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE HAFTASONU KAHVALTISINDA BULUŞTUK. ÇOCUKLARIMIZ OYUN ALANINDA DOYASIYA OYUNLAR OYNARKEN, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZDE SOHBET EDEREK KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE KATILAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.