ISPARTA / KEÇİBORLU - Sevil Anaokulu

0246 5532009
Senir Kasabası KEÇİBORLU/ISPARTA
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, özünü kaybetmeden tüm yeniliklere açık, çocukları oyunla eğiterek; iyi bir problem çözücü, özgürlükçü, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çocuklarımızın fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30 - 13.30
Kasaba minibüsü ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Keçiborlu ilçesine 15 km, Isparta il merkezine 50 km uzaklıktadır.