ISPARTA / KEÇİBORLU - Sevil Anaokulu

MATHEMATICS OF THE UNİVERSE PROJEMİZ

Hatice BAYRAKCI öğretmenimizin yaptığı projemizde 26 ülkeden toplam 70 öğretmen ve 2000 civarı öğrenci yer almıştır.

Projemizde GEMS tekniği kullanılarak "denetimli keşif" yöntemi ile çocukların ön planda olduğu, doğrudan katıldığı, eleştirel düşündüğü, kendini özgürce ifade ettiği, konunun altında yatan kavram ve fikirleri anladığı bir proje süreci olacaktır. Çocuklar erken yaşta bilgilerini keşfetmeyi, somut soyutlamayı ve ağ oluşturmayı deneyimlemeyi öğrenirler. Çocuklarla birlikte gözlemleyerek, deneyerek ve yaparak dünyanın sınırlarını bulacağız. Çocuklar erken yaşta bilgilerini keşfetmeyi, somut soyutlamayı ve ağ oluşturmayı deneyimlemeyi öğrenirler. Kısaca projemizde  evren ile matematik ilişkilendirilmiştir.

Konular

● Güneş - Çember